Info
Vilablareix
Espai Gironès
Schedule & Menus
Vilablareix
Set Menu, Monday to Friday (7:30am - 5pm, night closed).
Festive Set Menu, on Saturday (10am - 5pm, night closed).
Sundays CLOSED
Espai Gironès
Set Menu, Monday to Friday (1pm - 4pm)
À la Carte Menu, Monday to Sunday (11am to 10pm), out of Set Menu times.
Our venues
We're OPEN (soon)
Now:
Carrer del Montnegre 62
17180 Vilablareix, Girona
Starters
- OUS ESTRELLATS AMB PATATES I PERNIL
- MACARRONS GROSSOS A LA BOLONYESA
- PASTÍS DE PORROS AMB SALSA DE QUATRE FORMATGES I CEBA CARAMEL·LITZADA
- CREMA DE PÈSOLS AMB XIPS DE CARXOFES I PERNIL
- LLENTIES ESTOFADES AMB XISTORRA A LA SIDRA
- AMANIDA DE MADUIXES NATURALS AMB FORMATGE DE CABRA I FRUITS SECS
- AMANIDA D'ESCAROLA TONYINA I SALSA XATÓ
- AMANIDA RUSSA AMB TONYINA I OU DU
Main courses
- BACALLÀ A LA ROMANA
- CONILL ROSTIT AMB SALSA DE CURRI
- ¼ de POLLASTRE AL FORN AMB LA SEVA SALSA “RECEPTA DE LA IAIA MERCÈ “
- GALTA DE PORC ROSTIDA A LA CATALANA
- BROQUETA DE POLLASTRE A LA BRASA
- HAMBURGUESA DE 200 GRAMS DE VEDELLA AMB FORMATGE EDAM
- PALPÍS DE GALL D'INDI A LA BRASA
- CALAMARS A LA PLANXA AMB LLIT DE VERDURES
- ENTRECOT A LA BRASA A LA BRASA
Desserts
- CREP AMB XOCOLATA CALENTA
- POMA DE TORROELLA AL FORN
- TARONJA PELADA I TALLADA
- ARRÒS AMB LLET CREMAT A L`ASTURIANA
- MATÓ AMB MEL
- PASTÍS DE LA CASA
- PLÀTAN AMB XOCOLATA CALENTA
- CORNETTO DE LLIMONA
We're OPEN (soon)
Now:
CC Espai Gironès, Camí dels Carlins, 10
17190 Salt, Girona
Starters
- RUCA AND MUSHROOMS SALAD WITH PARMESAN AND LENTIL VINEGAR
- SALAD THE SEASON
- PASTA SALAD
- GREEN ASPARAGUS WITH TEMPURA AND ITS SAUCE
- PENNE ZITI RIGATE WITH BOLOGNA AND GRATINATED WITH EMMENTAL
- CREPE FILLED WITH SPINACH, RASSES AND GOAT CHEESE
- VEGETABLE CREAM WITH VEGETABLE CHIPS
Main courses
- GRILLED SEA BASS FILLET WITH TABULE AND FRESH MINT
- BEEF DICE STOVED ON SLOW FIRE WITH CURRI AND COCONUT MILK
- GRILLED CHICKEN BREAST
- GRILLED BEEF BURGER WITH GOAT CHEESE AND CARAMELIZED ONION
- GRILLED PORK CHEEK
- GRILLED SALMON WITH VEGETABLES
- GRILLED BEEF ENTRECOT
- GRILLED DUCK MAGRET
Desserts
- COTTAGE CHEESE WITH HONEY
- SMALL XUIXO OF GIRONA FILLED WITH CREAM
- HOUSE FLAN
- PANNA COTTA
- BANANA WITH HOT CHOCOLATE
- CATALAN CREAM CAKE
- TIRAMISÚ WITH RON PUJOL
- ICE CUP: VANILLA, COFFEE, CHOCOLATE OR LEMON
- FRUIT