DIMARTS, 3 D'OCTUBRE DEL 2023
Menú de Migdia — 15,00€
Canyes a +1,90 AMB EL TEU MENÚ
Mig menú (1 plat + postre) — 12€ || Menú Extra (2 segons + postre) — SUP 2€
Pa i beguda (aigua, gasosa i vi) inclosos.
Els refrescos, cerveses i cafès no estan inclosos en el preu del menú.
El postre es pot substituir per cafè o tallat.
Preus amb iva inclòs.
Primers
- CREMA NATURAL DE PORROS I MONGETES DEL GANXET AMB BOTIFARRA DE PEROL ESPARRACADA
- TRINXAT DE COL I PATATA AMB BOTIFARRA NEGRA
- HUMMUS VERMELL AMB TORRADES DE PA ESPECIAT
- MACARRONS SALTEJATS AMB CARBASSÓ I BACON
- ESCUDELLA AMB GALETS I MINI PILOTILLES
- AMANIDA TÈBIA DE CARBASSA, XAMPINYONS I BRIE AMB VINAGRETA DE MOSTASSA
- PATATES D'OLOT
- PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE CARN AMB SALSA DE BOLETS
Segons
- BACALLÀ FREGIT AMB SALSA DE MENTA, LLIMA I ALBERGÍNIES A LA MEL
- MANDONGUILLES BANDARRES AMB SALSA DE VERMUT I AMB TOC PICANT
- FIDEUÀ DE MUNTANYA AMB VERDURES, BOLETS I PARMESÀ
- XORIÇO A LA BRASA AMB PATATES I UN PARELL D'OUS FERRATS
- BOTIFARRA A LA BRASA
- PIT DE POLLASTRE A LA BRASA
- ENTRECOT DE 400 GRAMS DE VEDELLA A LA BRASA (7€ supplément)
- CALAMARS A LA PLANXA AMB LLIT DE VERDURES (6€ supplément)
Postres
- GELATS VARIATS: DE VAINILLA I XOCOLATA, O DE NATA AMB MADUIXA O DE NÚVOL DE SUCRE
- PA DE PESSIC AMB XOCOLATA CALENTA
- PANNA COTTA
- BROWNIE
- PASTÍS DE CREMA CATALANA
- XUXO DE CREMA
- ARRÒS AMB LLET
- CRUMBLE DE POMA
- PUDDING DE LA CASA
- POMA AL FORN
- PRESSEC GROC
- IOGURT AMB CONFITURA I COOKIE LOTUS
- FLAM AMB NATA
Mig menú (1 plat + postre) — 12€ || Menú Extra (2 segons + postre) — SUP 2€
Pa i beguda (aigua, gasosa i vi) inclosos.
Els refrescos, cerveses i cafès no estan inclosos en el preu del menú.
El postre es pot substituir per cafè o tallat.
Preus amb iva inclòs.
Disposem, a petició dels nostres clients, d’informació sobre el contingut d’ingredients que poden causar al·lèrgies o intoleràncies.
*Alguns dels plats contenen gluten només en les seves guarnicions o salses.
Preguem que en cas de qualsevol al·lèrgia, es comuniqui al personal de sala a priori, per tal d'adaptar-nos a cada necessitat.